Tavasz és nyár. Végre nyílnak a virágok, melegszik az idő de sok embernek ezek keserédes időszakok mert kezdődik az allergia szezon is!
Orrdugulás, szemviszketés, véget nem érő tüsszentési rohamok, nehézlégzés. Mind olyan kellemetlen tünetek, amiket az allergiások tapasztalhatnak és pokollá tehetik akár a várva várt nyári szabadságot is. Szerencsére azonban, a természetgyógyászat számos megoldást kínál az allergiára, amelyek segítségével hatékonyan lehet kezelni az allergia okozta tüneteket, ráadásul mellékhatások nélkül!

Az egyik ilyen megoldás a fülakupunktúra, amely egy hosszú évekre visszanyúló kínai gyógymód. A fülakupunktúra során vékony tűket helyeznek el a fül különböző pontjain, amelyek hatására az allergiás tünetek enyhülhetnek. A fülakupunktúra hatékonyan csökkenti a gyulladást és segít az immunrendszer erősítésében, ami különösen hasznos az allergiások számára. A kezelés nem okoz mellékhatásokat, és akár azok is számára ajánlott, akik nem akarnak gyógyszert szedni az allergia kezelésére.

A másik hatékony megoldás a Bach-virág terápia. A Bach-virág terápia olyan természetes megoldás, amely az allergiás tünetek kezelésére alkalmazható. A Bach-virágok olyan növényi kivonatok, amelyeket a virágokból nyernek ki, és amelyeknek gyógyító hatásuk van. A terápia során a terapeuta meghatározza a személy egyedi szükségleteit és összeállítja a megfelelő Bach-virág keveréket, amely segít az allergiás tünetek enyhítésében. A Bach-virág terápia természetes és mellékhatások nélküli megoldás az allergia kezelésére.

Fontos megemlíteni, hogy a természetgyógyászat nem okoz mellékhatásokat, ellentétben a számos allergiás gyógyszerrel, amelyeket adott esetben számos krónikus betegség mellé nem is lehet szedni. A természetgyógyászati kezelések a test öngyógyító képességét használják ki, és segítenek az egész test egészségének javításában.

Amennyiben Ön is allergiától szenved ebben az időszakba, kérjen kezelési időpontot és élvezze önfeledten a tavaszi és nyári időszakot!